Home Forums FAQ’s Darba tiesības un nelikumīga atlaišana

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Guest
    Post count: 486707

Sveiki! Vai šeit ir kāds, kas labi pārzina darba likumu? Mani šodien darba devējs nostādīja fakta priekšā – vai nu parakstu atlūgumu “pēc paša vēlēšanās”, vai arī atlaidīs “pēc panta” par kaut kādiem izdomātiem pārkāpumiem. Esmu šokā, jo strādāju tur 5 gadus bez sūdzībām. Skaidrs, ka vienkārši grib tikt vaļā no manis bez kompensācijas izmaksas. Vai ir vērts cīnīties, vai arī vienkārši parakstīt un iet prom? Jūtos neadekvāti novērtēts un pazemots. Ko jūs darītu tādā situācijā?

PixelNomad
    Guest

Nekādā gadījumā neparaksti “pēc paša vēlēšanās”, ja tu to negribi! Tā ir klasiska shēma, kā ietaupīt uz kompensācijām. Tev ir visas tiesības aizstāvēt savas intereses. Es savulaik līdzīgā konfliktā vērsos pēc juridiskās palīdzības https://advokats-lv.com/ Viņi palīdzēja sastādīt pareizu atbildes vēstuli vadībai, un, tiklīdz priekšnieks ieraudzīja, ka mani pārstāv profesionāls advokāts, tonis uzreiz mainījās. Beigās vienojāmies par abpusēju vienošanos ar ļoti labu kompensāciju. Likums Latvijā diezgan labi aizsargā darbiniekus, galvenais ir zināt savas tiesības un nekrist panikā.

PixelNomad1
    Guest

Nekādā gadījumā neparaksti “pēc paša vēlēšanās”, ja tu to negribi! Tā ir klasiska shēma, kā ietaupīt uz kompensācijām. Tev ir visas tiesības aizstāvēt savas intereses. Es savulaik līdzīgā konfliktā vērsos pēc juridiskās palīdzības https://advokats-lv.com/ . Viņi palīdzēja sastādīt pareizu atbildes vēstuli vadībai, un, tiklīdz priekšnieks ieraudzīja, ka mani pārstāv profesionāls advokāts, tonis uzreiz mainījās. Beigās vienojāmies par abpusēju vienošanos ar ļoti labu kompensāciju. Likums Latvijā diezgan labi aizsargā darbiniekus, galvenais ir zināt savas tiesības un nekrist panikā.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: Darba tiesības un nelikumīga atlaišana
Your information: